20100617

They are called Angels

Da jeg var 12 år gammel læste jeg min første Angel Sanctuary manga.
Lige siden har den været min yndlings, ikke overgået af noget som helst, og den ligger tæt på mit hjerte~

angel sanctuary
Men selvom jeg elsker Angel Sanctuary så meget, så er det alligevel lykkedes mig at udskyde de to sidste bøger, uden at blive spoilet på nogen måde, så længe.
Men nu fik jeg det gjort, jeg købte de sidste bøger, jeg modtog dem i dag og fik læst dem begge.. og jeg har bare lyst til at græde (;_・)
Den sidste bog er fyldt med så meget spænding, aktion og vilde drejninger at man skulle tro det var løgn! Det hele virker pludselig så uoverskueligt, men samtidig giver det mere mening end noget andet i verden.

angel sanctuary
Det er ret underligt. Jeg var i tvivl om jeg skulle læse den sidste bog. Nu er Angel Sanctuary færdig, jeg har læst slutningen og der er ikke mere. Hvad skal jeg nu? Det her var et af mine mål i livet som jeg var bange for at fuldføre, fordi jeg elsker den så meget..
Åh, mit hjerte kunne briste.

Jeg elsker hver enkelt karakter i bogen, de er så fuldførte og de har alle en historie; der er intet overflødigt og den er så fyldt med følelser at jeg ikke har tal på hvor mange gange den har fået mig til at græde 。・゚゚(ノД`)

Jeg tror måske jeg lige vil genlæse hele serien igen igen igen♥
angel sanctuary

6 kommentarer:

 1. Aww, det kender jeg godt <3 færdig med en god volume, bog eller hel serie: man føler sig lidt tom og somme tider grædefærdig. Men det er også rart sådan noget - det er fedt at noget materielt (fysisk) kan røre én på et emotionelt plan :) det er det smukke ved tegneserier, film og bøger.

  SvarSlet
 2. Det præcis sådan jeg har det med Fullmetal alchemist mangaen lige nu ;____;

  SvarSlet
 3. Kender følelsen! Kender den noget så forfærdelig godt. Jeg har endnu ikke færdig gjort Harry Potter pga den frygt... Det er slut. Der er ikke mere og det bliver der ikke.

  Men jeg er glad for du vil læse den igen! og du har givet mig lyst til at læse næste kapitel ;)

  SvarSlet
 4. ej jeg kender det bare alt for meget!
  Min mor HADER når jeg ser en god anime eller begynder at læse en manga der fanger mig haha :D

  seriøst, det er bare noget af det mest deprimerende i verden! det er når en manga eller anime ender!
  Især hvis man, som du, har fulgt den siden den kom ud og bare læst den intenst!

  Jeg håber du snart "kommer dig" over den :)

  SvarSlet
 5. Aww, du er så sød, Astrid :) ♥

  SvarSlet
 6. URgggg jeg føler så meget med dig lige nu. Velkommen til mit hjerte hver gang jeg læser Peter Pan. Du vil få det sådan hver gang du genlæser den. Forfærdeligt, forfærdeligt, og du kan ikke lade være med at læse den.... D: <3 men nice at det hele går op i en højere enhed :D

  SvarSlet